Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@08:03:20 GMT

راههای آموزش جدول ضرب به کودکان

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۸۹۴۹

در این بسته دانستنی‌های تحصیلی چند ترفند طلایی برای آموزش جدول ضرب به دانش آموزان را خواهیم گفت. ناطقان: همه کودکان نیاز دارند جدول ضرب را به خوبی یاد بگیرند تا در دوران مدرسه و زندگی خود از آن استفاده کنند. همکاری والدین و افزایش علاقه کودک به یادگیری عامل مهمی در یادگیری صحیح جدول ضرب می‌باشد.


  شاید آموختن جدول ضرب برای خیلی از دانش آموزان سخت به نظر آید، اما اگر باکمی دقت و علاقه به طور عمقی به آن نگاه کنند،  در آینده به راحتی می‌توانند مسائل پیچیده ریاضی را حل کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین مفاهیم درسی در پایه سوم دانش آموزان  مفهوم جدول ضرب است.

قبل  از هر چیز دانش آموز باید مفهوم دسته بندی و تعداد اعضای هر دسته را بشناسد. او باید صبر داشته باشد و به مرور جدول ضرب را یاد بگیرد.  تنوع طلبی در آموزش، استفاده از بازی در ریاضی نیز به یادگیری سریع‌تر جدول ضرب کمک خواهد کرد. والدین  باید   از تند خویی، تنبیه و پرخاشگری پرهیز کنند زیرا عکس این موضوع می‌تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد. هر معلمی ممکن است با روش خاص خود جدول ضرب را تدریس کند. روش های مناسبی مانند بازی با تاس ، اسب سواری ، خط بازی وجود دارد.


در  روش بازی با تاس  ابتدا معلم تاس‌های ۲۰ مکعب شکل را از قبل تهیه نموده و جواب ضرب‌ها را روی وجه‌های تاس به صورت تصادفی و درهم خواهد نوشت،  آنگاه دانش آموزان را گروه بندی می کند و به هر گروه تعدادی تاس خواهد داد تا خود دانش آموزان تاس را بیاندازند و ضرب مربوط به جواب را بیان کنند. این عمل ادامه پیدا می‌کند، حتی تاس‌های دانش آموزان نیز با یکدیگر عوض می‌شود.

در روش خط بازی  معلم می‌تواند در زنگ ورزش روی زمین خطوطی را طراحی کند  و اعداد را از ۰ تا ۹ در خانه‌ها بنویسد. آنگاه دانش آموزان را به دو گروه تقسیم کرده تا در مقابل یکدیگر قرار بگیرند  و از هر گروه می‌خواهد به نوبت با پرش در دو خانه از دوست گروه مقابل بخواهد که جواب این ضرب را بیان کند اگر درست گفته شود گروه امتیاز می‌گیرد در غیر این صورت امتیاز به خود گروه رو به رو داده خواهد شد.

روش دیگری مانند سوارکاری در حیاط آموزشگاه و  زنگ ورزش انجام می‌گیرد که  دانش آموزان به صورت ستونی ایستاده و یک دانش آموز دیگر به نام سوارکار در ابتدای صف و روبه روی دانش آموزان خواهد ایستاد. آنگاه سوار کار ضربی را بیان می‌کند و همه‌ی دانش آموزان باید فکر کنند و  سپس سوارکار با دویدن، دست خودش را به یکی از دانش آموزان می‌زند و دانش آموزی که انتخاب شد باید سریع جواب ضرب را بیان کند اگر صحیح بود با دویدن خودش را به جای سوار کار می رساند  و دوباره ضربی را بیان می کند  و بازی به همین روش ادامه پیدا خواهد کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: آموزش ، جدول ضرب ، کودکان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آموزش جدول ضرب کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا

 به گزارش تابناک، حمید طریفی در نشست تشریح ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو، با بیان اینکه از فردا ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: شرط ثبت نام، در دست داشتن برگه سنجش سلامت است.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول از فردا به صورت الکترونیکی آغاز می‌شود افزود: ثبت نام الکترونیک به معنای ثبت‌نام قطعی دانش‌آموز در آن مدرسه محسوب نمی‌شود، بلکه مدیر مدرسه باید شرایط را احراز کند.

وی ادامه داد: قواعد کلی ثبت‌نام در آیین‌نامه اجرایی مدارس ذکر شده و مقررات ثبت‌نام مشخص است. موارد خاصی در شرایط ثبت‌نام وجود دارد مانند اینکه والدین شاغل با گرفتن گواهی اشتغال می‌توانند فرزندشان را در مدرسه نزدیک محل کار خود ثبت‌نام کنند.

به گفته معاون آموزش ابتدایی، تیم‌های نظارت بر ثبت‌نام در مناطق مختلف مستقر می‌شوند.
 

شرایط ثبت‌نام اتباع به زودی فراهم خواهد شد

طریفی با بیان اینکه ثبت‌نام اتباع براساس دستورالعمل دیگری انجام می‌شود گفت: شرایط ثبت‌نام اتباع به زودی فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر خانواده‌ها بخواهند جابجایی دانش‌آموزان را انجام دهند شرایط مشخصی دارد افزود: این شرایط در سامانه مشخص است و می‌توانند طبق آن اقدام کنند. 

شرط سنی ثبت نام 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه متولدین دوم مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ می‌توانند ثبت‌نام پایه اول را انجام دهند گفت: در مناطق شهری ۸ سالگی و در روستاها تا ۱۰ سالگی ، ثبت‌نام دانش‌آموزان انجام می‌شود. 

 

ثبت‌نام میان‌پایه‌ها بعد از امتحانات 

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه ثبت‌نام میان پایه‌ها بعد از اعلام نتایج امتخانات دانش آموزان آغاز می‌شود اظهار کرد: برای ثبت نام میان پایه نیاز به مراجعه حضوری نیست. در مدارسی هم که در مناطق مرزی مناطق آموزشی هستند انعطاف لازم در همکاری با خانواده‌ها صورت خواهد گرفت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم